Mikä on Snatch?
Parhaat tarjoukset 25 km säteellä

Snatch on käyttäjälle ilmainen tarjousalusta, jossa myös kauppiaat voivat ilmoittaa parhaat tarjouksensa veloituksetta. Palvelun käyttäjä voi seurata sovelluksessa suosikkituotekategorioita ja -liikkeitä.

Snatch listaa tarjoukset kategorioittain etäisyyden perusteella, ja kannustaa ostamaan paikallisia palveluita. Snatchissä kaikki yritykset ovat tasa-arvoisia ja tarjousten näkyminen perustuu pääasiassa sijaintiin. Snatch on tämän myötä tarkoitettu pääasiassa juuri kivijalkaliikkeille.

Snatch-sovellus ja -verkkokauppa

Android-sovellus on saatavilla Google Play -kaupasta. Verkkokauppa on optimoitu toimimaan sekä iOS- että Android-laitteilla. Lisäksi iOS-laitteille on kehitteillä oma sovellus.

Miksi perustimme Snatchin?

Snatch perustettiin, jotta asiakkaat voisivat itse valita, millaisista tarjouksista he haluavat kuulla. Haluamme myös vähentää esimerkiksi kauppojen ja ravintoloiden jakamien paperimainosten ja kanta-asiakaskorttien määrää. Koska Snatchin käyttö perustuu sijaintiisi, saat reaaliaikaisesti sinulle sopivat tarjoukset ollessasi esimerkiksi shoppailemassa. Sen sijaan, että seuraisit suosikkibrändejäsi sosiaalisessa mediassa kuullaksesi heidän tarjouksistaan, voit seurata heitä Snatchissa ja kuulla heistä juuri silloin, kun kaipaat parhaita tarjouksia vaikkapa puhelimista.

Liity kauppiaaksi

Etsi tarjouksia